BIC 5, Business, IT & Compliance Professionals

BIC 5 is het nieuwe label waaronder Business, IT & Compliance Professionals worden bemiddeld bij opdrachtgevers. Dit label wordt gelanceerd op 23 september 2018 tijdens de Damloop 2018.

PrivacyCompass organiseert en implementeert de privacywet (AVG) vanuit een multidisciplinaire aanpak waar Business, IT & Compliance bij elkaar worden gebracht. Onze medewerkers hebben expertise binnen deze 3 disciplines. In de afgelopen jaren werden onze medewerkers door onze opdrachtgevers steeds vaker betrokken bij projecten buiten het AVG domein. De grote veranderingen en projecten binnen veel organisaties vinden plaats in de driehoek Business, IT & Compliance. De combinatie met onze jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling maakt verbreding van onze dienstverlening een logische stap.

De gezamenlijke expertise binnen PrivacyCompass is arbeidsbemiddeling, alleen al bij de 3 directieleden/aandeelhouders is dit gezamenlijk ruim 75 jaar. Het is logisch dat er focus komt op arbeidsbemiddeling waarbij de opgedane expertise behouden blijft. De juiste professional plaatsen voor de opdracht is en blijft ons uitgangspunt. Met BIC 5 kunnen we onze expertise en diensten ook aanbieden buiten het AVG domein.

Wij zijn er trots op BIC 5 te kunnen lanceren tijdens de Damloop waar medewerkers en klanten van BIC 5 en PrivacyCompass rennen voor War Child. Wij hopen dat onze inspanning een mooi resultaat oplevert voor dit goede doel en willen al onze medewerkers en klanten vragen gul te doneren, dat kan via deze link. Ook is er nog de mogelijkheid om mee te lopen, hiervoor kunt u zich aanmelden via damloop@privacycompass.nl (nog een paar kaarten beschikbaar).

Als intermediair voor midden- en groot bedrijf bemiddelt BIC 5 specialisten vanuit Business, IT & Compliance naar tactische en strategische rollen. Wij verbinden opdrachtgevers en kandidaten. Dit kan via detachering of werving-en-selectie. Een vast dienstverband of een tijdelijke opdracht.

Onze PrivacySpecialisten blijven onze klanten bedienen vanuit PrivacyCompass.

Hartelijke groet,
PrivacyCompass®

Mathijs van der Most