Bent u op zoek naar een nieuwe wending in uw carrière?

PrivacyCompass zoekt toekomstige Privacy Professionals. Als Privacy Professional houdt u zich bezig met de implementatie van privacybeleid en informatiemanagement en -beveiliging en/of houdt u toezicht op naleving van de AVG.

PrivacyCompass is hiervoor op zoek naar onafhankelijke, professionele en integere medewerkers met ervaring in project-/adviesorganisaties en met minimaal hbo werk- en denkniveau.
Daarnaast kunt u zich op hoog niveau in bedrijven/organisaties staande houden en bent u gewend een voortrekkersrol te vervullen.

Misschien bent u zelf toe aan een carrièreswitch of bent u vanuit een reorganisatie verplicht om andere carrièrestappen te nemen. Wij helpen medewerkers zonder directe ervaring of scholing in de privacywetgeving graag op weg.

Wat bieden wij
PrivacyCompass biedt u een opleidings- en inwerktraject in samenwerking met de Hogeschool Utrecht en een aantal vooraanstaande specialisten op het gebied van privacy wet- en regelgeving, IT-beveiliging en consultancy. Naast vakinhoudelijke kennis wordt u opgeleid volgens de principes van Flawless Consulting, wat zich richt op het specifieke gedrag van de adviseur en op de sociaal-psychologische aspecten die een rol spelen in het adviesproces.

• Het gehele leer-werktraject duurt 26 weken.
• Bij voldoende deelnemers starten we in november 2018.
• Het leertraject vindt plaats op de Hogeschool Utrecht en bij PrivacyCompass in Amersfoort.
• Het werkervaringstraject vindt plaats bij bedrijven/organisaties in heel Nederland.
• Succesvolle afronding van het traject leidt tot een arbeidscontract bij PrivacyCompass.

Wij nemen graag contact op met de werkgever om te kijken naar mogelijkheden om u in dienst te nemen!

Voor meer informatie kijk op onze website of stuur een e-mail naar contact@privacycompass.nl